In 2020 is het 35 jaar geleden dat ik mijn eerste schreden als countertenor op het grote podium zette. 35 fantastische muzikale jaren waarin ik, naast het zingen van de grote werken in oratorium en opera, ontdekte dat het zingen van liederen één van mijn grootste passies is. 

Het is tevens 25 jaar geleden dat in 1996 het eerste Klein Kerstfeest bij Kaarslicht plaatsvond in de Lutherse Kerk te Monnickendam, begeleid door pianist/componist Pablo Escando op zijn Clavinova. Hij had speciaal voor dit concert een kerstcantate voor me gecomponeerd. Wat begon als een concert voor vrienden en bekenden is nu uitgegroeid tot een traditie met concerten door heel Nederland.

Dit bijzondere lustrum jaar wil ik daarom graag starten met de release van een kerst cd. Samen met fortepianist Vaughan Schlepp en gitarist David van Ooijen duik ik in oktober de studio in. Speciale gasten zijn gitarist Saskia Spinder, sopraan Wendy Roobol en jongens alt Sam Frets. Het programma is een selectie van de meest geliefde kerstliederen uit de afgelopen jaren. Kerst valt dus vroeg voor ons dit jaar. Maar het wordt een feestje! 

Wilt u de kerst-cd nu al bestellen? Klik dan op deze link voor het bestelformulier.

CD RESERVEREN

Hij wordt dan na de release zo spoedig mogelijk verstuurd.

BESTEL NIEUWE CD