13mrt2023

Passieconcert met Wouter Harbers & Sytse Buwalda

Locatie Dorpskerk te IJhorst

Aanvang 14:30

Gratis

Het laatste koffieconcert van dit seizoen alweer! Wilt u zich nog één keer laten raken door ontroerende klanken, dan is dit slotconcert echt een must!

Want naast het pianospel van Wouter, dat al velen diep heeft geraakt, kunt u ook genieten van de bijzondere stem van countertenor Sytse Buwalda. Deze beroemde zanger reisde de hele wereld over om te zingen in grote zalen. Speciaal voor dit koffieconcert komt hij naar IJhorst, zodat u vlakbij huis kunt meegenieten.

Zoals koffieconcertbezoekers weten is er voorafgaand aan het concert de mogelijkheid een bakje koffie te drinken om de ochtend goed te beginnen. En zoals alle andere koffieconcerten is dit concert natuurlijk gratis toegankelijk! Bij de uitgang is er een collecte voor de onkosten.

De musici voeren samen bij een kleine koororgeltje het Erbarme Dich uit. Daarna volgt nog meer Passiemuziek, die ze vanuit het hart brengen. En zoals altijd vertellen ze graag de verhalen bij hun muziek. Sytse en Wouter sluiten samen af met het prachtige Bist Du bei mir: neem uw zakdoekjes mee, want u hebt ze vast nodig.

Wilt u verzekerd zijn van een plekje, reserveer dan tijdig!

Deze concerten worden mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf Schoonderbeek en Broekhuis.

BESTEL NIEUWE CD