Zaterdagochtend 28 maart: 7 uur, 3 graden. De nacht was om 05.45 voorbij. Zoveel dingen die in de wereld tussen slaap en waak acte de Présence geven. blijkbaar is mijn brein nog niet geacclimatiseerd aan het huidige angstklimaat. Ook kreeg ik de afgelopen twee dagen bericht dat alle concerten in juni zijn afgelast. Een hard gelag wanneer muziek je passie is, die je nu opeens niet meer van dichtbij met zoveel mensen kunt delen. 
Gisteren zag ik een filmpje waarin neuropsycholoog Erik Scherder vertelt over de fysieke effecten die angst op ons heeft. Hoe de constante stroom aan negativiteit onze adrenalineproductie triggert, met als gevolg dat onze immuniteit omlaag gaat. Ga de natuur in, haal diep adem en probeer te ontspannen. ‘Kalmte kan je redden’ zei mijn oma altijd. En mijn oma, bouwjaar 1897, heeft tot nu toe altijd gelijk gehad.

😉 Pas op jezelf lieve mensen. ps: de profielfoto is enkel en alleen omdat de wallen onder mijn ogen teveel slagschaduw veroorzaakten 

BESTEL NIEUWE CD