CD opname Klein Kerstfeest bij kaarslicht

Dit jaar is het 24 jaar geleden dat ik voor het eerst het Klein Kerstfeest bij Kaarslicht organiseerde in de Lutherse Kerk te Monnickendam. Een Heerlijk samenzijn met vrienden en dorpsgenoten, ingeleid door mijn vader, en begeleid door mijn Argentijnse pianist en componist Pablo Escande.

Een feestje, en het begin van een traditie. Vanaf het eerst concert werd er al gevraagd of er ook een kerst cd beschikbaar was. Het antwoord was altijd ontkennend. Het overlijden van mijn vader was de directe aanleiding voor het opnieuw overwegen van een cd opnamen. Hij was er tenslotte lange tijd intensief bij betrokken. En nu gaat het dus eindelijk gebeuren. Deze zomer zetten we de kerstboom op, zingen Stille Nacht in de warmte, en hoor ik mijn vader in mijn hoofd de liederen inleiden. Wie werken er mee? In ieder geval fortepianist Vaughan Schlepp en luitist/gitarist David van Ooijen. De rest blijft een verrassing. Houdt de website in de gaten voor teasers….